2 de setembro de 2010

Preparing Christmas #4

Mais um sal aromatizado. Desta vez com malagueta ou Red Chilly. É bom para carnes e mariscos e especialmente para quem gosta do comida com picante. Mesmo assim neste não abusei da malagueta para ficar um sabor mais generalista e agradar a gregos e a troianos.
Para cerca de 1kg de sal usei cerca de 70g de malagueta. Triturar bem na picadora e depois mistur com uma boa parte do sal, quando estiver homogéneo juntar o restante sal e voltar a misturar até ficar homogéneo.
Guardar em frascos esterilizados e estiquetar a gosto.

Another flavored salt ready for Christmas! This one is flavored with Red Chilly and it's perfect for meat and sea food. I did't make it very Hot has i want it to fit everyones taste.
To make this recipe i used about 70g of red chilly peppers to 1 Kg of salt.
Put the red chillys in the food processor until they are in very small pieces and then add part of the salt until the misture is equal. Add the rest of the salt and mix.
Storage in sterilized jars and label at your taste.

Sem comentários:

fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 Quizzes - Blog Quiz